Scandic
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-exterior2c-facade
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-exterior2c-surroundings
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Gabriel-Scott2c-M26E2c-meeting2c-events2c-conference
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Grimstadstua2c-breakfast2c-restaurant
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Kjelleren2c-restaurant
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-lobby2c-reception2c-front-desk
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-standard-room2c-single-bed
Scandic-Grimstad2c-Grimstad2c-superior-extra-room2c-double-bed
ScandicScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-exterior2c-facadeScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-exterior2c-surroundingsScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Gabriel-Scott2c-M26E2c-meeting2c-events2c-conferenceScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Grimstadstua2c-breakfast2c-restaurantScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-Kjelleren2c-restaurantScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-lobby2c-reception2c-front-deskScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-standard-room2c-single-bedScandic-Grimstad2c-Grimstad2c-superior-extra-room2c-double-bed

Bedrift Category: Overnatting

Beskrivelse
Beskrivelse
 • Det koselige hotellet vårt ligger i gamlebyen i Grimstad, og er den perfekte basen når du besøker denne sjarmerende byen.

  Hotellet vårt ligger i sentrum, nær restauranter, butikker, museer og det livlige kulturlivet i Grimstad.
  Selv om det er en liten by har den mye å tilby, enten du ønsker å dra på shopping eller nyte aktiviteter som sykkelturer, vandreturer eller båtturer. Skjærgården utenfor Grimstad er ansett for å være en av de vakreste i Norge.
  Vi ligger kun 25 minutters kjøretur fra Dyreparken i Kristiansand.

  Service
  Vi har alt du trenger for et hyggelig opphold. Få en god natts søvn i et av våre komfortable rom, spis en deilig frokost, lån en sykkel og dra på sykkeltur.
  Når du kommer tilbake, kan du nyte en deilig middag i vår populære restaurant Kjeller’n. Hotellet vårt tilbyr flere møterom i forskjellige størrelser, i tillegg til egen garasje og gratis WiFi i alle fellesområder og hotellrom.