Logo-Helsebutikken
butikken-1
a_NY_Banda_logo_WWW_20137-14-800-600-80
Logo-Helsebutikkenbutikken-1a_NY_Banda_logo_WWW_20137-14-800-600-80

Bedrift Category: ButikkerBedrift Tags: Grimstadkortet

Beskrivelse
Beskrivelse
  • Helsebutikken i Grimstad ligger idyllisk til midt i sentrum av sørlandsbyen, omkranset av smale gater som inneholder mange spennende og spesielle butikker og severdigheter. Kundegruppen vår favner de fleste aldre og vi leverer blåreseptvarer innen inkontinens, stomi, ernæring, kateter, utstyr til strupeopererte/hjemmerespirator, samt ulike produkter innen sår og kompresjon. I tillegg kan vi bistå med tilpassing av brystproteser. Vi har kostnadsfri utkjøringsservice på blåreseptvarer til våre kunder i Arendal, Grimstad, Lillesand og Birkenes kommune.

    Vi fører i tillegg et stort utvalg av helseprodukter og vanlige helserelaterte handelsvarer, som f.eks. kompresjonsstrømper, hudpleieprodukter, støttebandasjer, sko, såler, danseutstyr og dansesko. Vareutvalget vårt tar sikte på å gjøre hverdagen lettere, men også å ha en forebyggende helsegevinst. Noen av varene kan handles i vår nettbutikk.

    Helsebutikken i Grimstad er medlem i Bandakjeden og oppfyller kjedens krav til profesjonalitet og opplæring. Alle ansatte våre ansatte har helsefaglig utdanning. Vi har taushetsplikt og vil behandle alle opplysninger konfidensielt.

    Vi legger stor vekt på en hyggelig atmosfære, og har som mål at kunden er fornøyd – det er den beste belønning for oss!